Skip to main content

Hjælp til at finde jeres julefrokost i Esbjerg

– Sponsoreret indhold

Jeg hjælper Dronning Louise med at fremhæve deres julefrokoster i stuen og på deres 1. sal. Derfor får i lige det her korte indlæg om netop dette. Så hvis i står og mangler at få julefrokosten i hus til jeres virksomhed – så skal i skynde jer at booke plads ved Dronning Louise, for jeg kan forstå på dem at de er ved at løbe tør for plads.

De er også i gang med at bygge 1. salen om, så der er plads til endnu flere spisende besøgende – i modsætning til før, hvor det mest blev brugt til diskotek. De bygger hele 1. salen om, så baren bliver rykket, der bliver opsat vin-“kælder”, med glas bund, så man kan se ned til stuen. Der bliver også lavet toiletter deroppe, så man ikke skal traske igennem 2 etager for at komme på det lille hus.

Julefrokosten skal altså bestilles.. nu!

Nå – men det var jo faktisk ikke det det skulle handle om.. Jeg har – som du måske ved – lavet websitet for www.dr-louise.dk, og jeg hjælper dem derfor nu med at fremhæve deres julefrokost menuer her i Esbjerg. De vil nemlig rigtig gerne servere lækker traditionel julefrokost til din virksomheds ansatte. Så hvis i står og er 20 der skal holde julefrokosten her i Esbjerg, så er Dronning Louise da et oplagt valg. Det er også muligt at komme færre end 20, der er nemlig også julemenuen i stuen hvor man minimum skal være 2 for at få serveret julefrokosten. Men læs meget mere om detaljerne på Dronning Louises egen hjemmeside – de kan jo nå at ændre sig endnu, så hør det gerne fra hestens egen mund.

Nu er min virksomhed jo ikke så stor, så jeg kan nok ikke samle 19 mand til den store julefrokost buffet på 1. salen, men måske jeg kan invitere en samarbejdspartner eller to til julemenuen i stuen. Det kan være det skal være dig? Så synes jeg du skal skynde dig at skrive – så vi kan få bestilt et bord 🍻😃

Med venlig hilsen
Din venlige nabo-webudvikler
Anders Jytzler