Skip to main content

Udvalgte referencer

Se et lille snit af alle mine referencer her på siden. Vi har forsøgt at samle et bredt spektrum af vores kompetencer i de færdiggjorte projekter herunder.

Fra mindre hjemmeside til international webshop

Hos WoodUpp er vi sindssygt glade for samarbejdet med Anders. Han har været en dygtig og loyal partner gennem flere år.

Anders’ arbejde har været medvirkende til, at vi er gået fra at være en mindre webshop i Danmark, til at have udrullet vores koncept til (stort set) hele Europa og USA.

Hype Media er først og fremmest super dygtige, ærlige, og til at stole på. Opgaverne bliver løst til bravour og til aftalt tid.
Sagt med andre ord: Jeg kan klart anbefale HypeMedia, da de er en ærlig og troværdig samarbejdspartner.

WoodUpp.dk – Partner og marketingchef, Troels Johansson

Fantastisk samarbejdspartner med stor viden og knowhow

Samarbejdet med Anders fra Hype Media har været helt gennemført, vi har følt os i gode hænder, og med ekspert support ved siden af.

Deadlines, ønsker og muligheder har ikke kun været overholdt men også med den bedste vejledning. Selv efter launch af nyt site har vi fået fantastisk support.

Vil klart anbefale HypeMedia, og skal vi til endnu et nyt site, vil Anders være en foretrukken samarbejdspartner.

Abena – Marketing, Eva Thomsen

Super servicemindet, øje for detaljen og eksekverer hurtigt

Hos Brygge Partners er vi rigtig glade for vores samarbejde med Hype Media. Hype Media realiserede hurtigt vores ønsker og visioner for en ny hjemmeside, og vi er meget tilfredse med resultatet.

Vores hjemmeside har nu fået et mere moderne udtryk, og er samtidig blevet mere funktionsdygtig. Anders er super servicemindet, har øje for detaljen og eksekverer hurtigt på opgaverne.

Brygge Partners – Direktør, Kent Ernst Hansen

Noget af det smidigste, jeg har oplevet

Samarbejdet med Anders er noget af det smidigste, jeg har oplevet. Anders forstod lynhurtigt, hvilket udtryk vi ønskede i HOLDBART og kom selv med mange gode input til sitet.

I driften af site er det meget enkelt at samarbejde med Anders, da der er hurtig og effektiv respons til en meget fair pris.

Anett Egsgaard, Direktør

„Hype Media har virkeligt fået skabt mange besøgende på vores nye hjemmeside, der også bruger siden til at bestille billetter.“

ParkZone A/S – Direktør, Torben Juhl
„Jeg må fremhæve lækre designs, upåklageligt godt og behageligt samarbejde om dette og diverse korrektioner.“
Lotte Lambæk – Kunstner og grafiker

Liste af referencer

Selvom der er mange virksomhedslogoer herunder, så er det langt fra alle projekter vi har været en del af. Der er projekter som har været for små, hvor vi ikke har fået lov at dele samarbejdet, eller som ganske enkelt er blevet glemt, som er udeladt her fra siden.