Skip to main content

KØB EN WORDPRESS WEBSHOP

Vi udvikler webshops i det brugervenlige system WordPress, der er kåret som det bedste og mest brugervenlige CMS i flere år.

ONLINE MAGENTO NETBUTIK

Vi udivkler webshops i det populære open source system Magento der ejes af eBay. Magento er det mest avancerede webshopsystem på markedet. Tusindvis af udvidelser giver mulighed for at tilpasse systemet til dine krav og behov. Selvom Magento allerede bruges af op til 1 ud af 4 online netbutikker, er systemet stadig i en rivende udvikling.

Køb en webshop i et prisvindende CMS

Er det på tide at udvide med online salg? Øg dine resultater på bundlinjen med en webshop fra hype media.

Vi designer og udvikler din nye eller eksisterende webshop. Vi assisterer jer også med uddannelse, support og sparring til hvordan din netbutik bæres i den rigtige retning, så du bliver succesfuld i e-handels branchen.

Når vi designer og udvikler din webshop, hjælper vi dig også igang ved at opsætte produkter og varegrupper. Vi kan også fortælle dig hvordan du udnytter Facebook, Twitter, Google+ og Googles søgemaskines fulde potentiale, da du kan få rigtig meget gratis markedsføring.

Køb en webshop med spark i!

Vi leverer en webshop der giver resultater på bundlinjen. Hvis du har produkterne, så har vi ideerne og evnerne til at levere en netbutik der giver liv til din virksomhed.

Er du iværksætter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil mere end gerne hjælpe dig igang, og fortælle hvad du skal gøre som det næste, og hvad du ikke skal gøre.

Vi udvikler selvfølgelig i responsivt design

Vi bruger de nyeste teknologier, og sørger for at din hjemmeside bliver vist perfekt på såvel desktop computere, bærbare computere, tablets og smartphones som iPhone og Android.

WordPress WooCommerce webshop

MÅLBARHED & KONVERTERING

Med analyseværktøjer kan vi måle om det er de rigtige besøgende du får på din hjemmeside. Der kan blandt andet føres statistik på om de besøgende konverterer til salg, kontakter jer og meget, meget mere.

DESIGN & UDVIKLING

Vi designer og udvikler din hjemmeside, med dine mål for tanke. Derfor får du en tilpasset side der opfylder dine behov; hvad end det er service, salg eller noget helt tredje

SØGEOPTIMERING

Søgemaskineoptimering er en af de mest kosteffektive løsninger, i forbindelse med online salg og konverteringer.

GOOGLE ADWORDS

Vi markedsfører din hjemmeside, og får besøgende der konverterer – Hvad end det er salg eller service.

COOKIE LOVGIVNING

Husk den nye Cookie lov-givning! Vi leverer opdaterede hjemmesider der lever op til de nye EU krav.

HOSTING

Vi har styr på det tekniske med din hjemmeside. Vi står for opdateringer og hosting, så du ikke skal tænke på noget.