Skip to main content

Køb en WordPress hjemmeside pakke fra Esbjerg

Vi er en ung virksomhed i Esbjerg med masser af erfaring. Vores brede erfaring med WordPress gør at vi kan påtage os store som små hjemmeside projekter.

WordPress er et CMS der startede med at håndtere blog hjemmesider, men er med tiden blevet en af de mest brugte hjemmesidesystemer på markedet, på grund af det brugervenlige system. Du vil selv kunne stå for at opdatere og vedligeholde din hjemmeside, og ellers kan du altid få os til det.

Hvis det har interesse, så tøv ikke med at kontakte os    Send en besked

Køb et færdigt WordPress design til din hjemmeside

Vi leverer unikke og branche bestemte WordPress designs der passer til din virksomheds grafiske linje. Hvis du ikke har en linje, sætter vi os gerne ned med dig, og finder ud af hvordan den skal være.

Vi kan stå inde for vores designs, da alt er lavet i god dansk kvalitet, og ikke lavet i f.eks. Rusland eller Kina.

Vi leverer WordPress hjemmesider i responsive designDu kan købe et komplet responsive WordPress website

Du køber gennemarbejdede responsive WordPress hjemmesider der er kompatible med selv de nyeste smartphones, tablets, iPhones og iPads.

Alle vores WordPress hjemmeside er optimeret til iPhone, iPad og smartphones, og er bygget i et responsivt framework, der sikre optimal visning på selv de mindste skærme.

Vi opdaterer din WordPress hjemmeside og tager gerne en backup

Med vores Webpartner aftale kan du være helt sikker på at din hjemmeside er up-to-date, at der er taget backup, og at alle dine plugins er opdaterede. Webpartner aftalen er til den der hovedsagligt ikke selv vil stå for vedligehold af hjemmesidesystemet, eller den der godt selv vil stå for det meste, men har brug for til de teknikske detaljer. Selvom du ikke er interesseret i en Webpartner aftale, kan du selvfølgelig altid få hjælp til din WordPress pakke løsning.

Billig WordPress hjemmeside pakke? Vi tilpasser en template til dit behov

Køb YooTheme WordPress template opsætningVi bruger de bedste template designere på markedet. Hvis du er ude efter en billig WordPress hjemmeside, har du mulighed for at købe en perfekt tilpasset template fra de store udbydere, som f.eks. YooTheme, ArrowThemes, k2 og shape5. Det er ikke alle der har brug for en custom programmeret WordPress hjemmeside, og derfor giver vi dig mulighed for at spare på din WordPress template pakke løsning.

Hør mere om prisen   Køb en WordPress hjemmeside

KONTAKT OS

Har du brug for at snakke din ide ud, er du altid velkommen til at kontakte os. Så gennemgår vi gerne det tekniske og praktiske med dig.

En samtale uden forpligtelser.
Tlf. 26 25 54 71
info@hype-media.dk