Skip to main content

Moderne på de sociale medier?

Design og opsætning af Facebook, Linked In eller Google+

Vil du være helt med på noderne og have din egen Facebook side, hvor dine kunder kan se åbningstider, telefonnummer, dine produkter eller tjenester og meget mere? – Vi tilbyder design og opsætning af din Facebook, Twitter, Linked In eller Google+ side. Der er mange ting man kan gøre for at være synlig på nettet, men hvorfor ikke starte hvor klart flest brugere opholder sig dagligt?

Har du ikke tid til selv at organisere og opdatere Facebook

Udover design og opsætning af jeres sociale netværks side, tilbyder vi også at holde styr på kommentarer, henvendelser, spørgsmål, og status opdateringer. – Og så ofte i ønsker det.
Det kan være svært at finde tid til at holde styr på en Facebook gruppe i en travl virksomhed, og hvilken stilling skal tage sig af spørgsmålene? I får en professionel løsning der dækker alle jeres behov af de sociale medier.

Facebook: Konkurrencer og brugerdefinerede sider

Der er mange muligheder på Facebook. Som restaurant kan du f.eks. få dit menukort direkte på Facebook, eller som webshop kan du få billeder og produkter beskrivelser.

En god måde at få følgere og likes, kan være at afholde konkurrence, hvor man får brugeren til at like og dele ens opslag, så siden bliver delt mellem brugerens venner. Vi laver enkle konkurrencer eller avancerede konkurrencer, hvor vi kan tage imod brugerens navn, email, telefonnummer, og få tilladelse til at sende brugeren nyhedsbreve om dine produkter og tjenester.

Facebook advertising

Det er også muligt at betale sig til reklame på Facebook, så man er sikker på at nå ud til den ønskede demografi og kundegruppe. Vi kan opsætte et budget efter dine ønsker, og nå ud til lige præcis din målgruppe.

KONTAKT OS

Har du brug for at snakke din ide ud, er du altid velkommen til at kontakte os. Så gennemgår vi gerne det tekniske og praktiske med dig.

En samtale uden forpligtelser.
Tlf. 26 25 54 71
info@hype-media.dk