Skip to main content

Grafiske tryksager og print opgaver, direkte til din dør

Vi står for hele pakken, og når du bestiller grafiske print opgaver ved os, sender vi pakken direkte til din dør. Vi kan stå for alle de grafiske opgaver du skulle få brug for, så send os endeligt dine ønsker, så giver vi gerne en pris.

Med vores samarbejdspartner er du sikker på at få tryksager i en høj kvalitet, og ikke mindst til en god pris.

Som nystartet kan det være svært at finde ud af hvor man skal bruge sine markedsføringspenge, og det vil vi gerne hjælpe dig med at vurdere. Kontakt os, så skal vi gerne komme med forslag til hvordan du kan bruge, og få mest ud af budgettet

Vi strømliner også gerne dit grafiske ansigt udadtil, kontakt os for mere information.

Få et special designet logo, der passer din virksomheds personlighed

Din virksomhed har sikkert allerede et logo. Vi hjælper dig med at optimere det grafiske design af dit logo, og i samme omgang kan vi kigge generelt på din grafiske identitet.

Som nystartet har du måske ikke et logo, og vi vil gerne designe et logo der kan være fundament for din fremtidige grafiske identitet, og som er up-to-date.

Færdig designede og trykte visitkort

Visitkort design er et vigtigt element i jeres samlede grafiske identitet. Visitkortet er et enkelt, men effektivt værktøj til at vise professionalitet, samtidig med at det giver god eksponering.

Når du skal markedsføre din virksomhed, er det afgørende at du har hjælpen lige ved hånden. Møder du en potentiel kunde, kan et visitkort være forskellen mellem at blive husket, eller “blive en af mængden”.

Så lad os designe dit visitkort, så det passer ind i din virksomheds grafiske identitet.

Brochure, foldere, plakater, flyers og meget mere

Virksomheder har ofte brug for at vise deres produkter og tjenester på en overskuelig og professionel måde. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også at designe din næste tryksag. Når du får lavet dine tryksager ved os, skal du ikke bekymre dig om noget, og vi sender selvfølgelig det færdige resultat, direkte til din hoveddør.

Effektiviteten af en veldesignet folder med produktbilleder, beskrivelser og information om din virksomhed. Kunden vil i lang tid efter jeres samtale have folderen liggende, og vil derfor tænke på jeres virksomhed lang tid op til deres valg af produkt eller tjenesteydelse.