Skip to main content

Køb en Joomla hjemmeside pakke løsning

Vores erfaring i Joomla og alle det essentielle extensions er ikke til at tage fejl af. Derfor er vi partneren til at tage sig af din Joomla webløsning. En Joomla hjemmeside kan klare alt fra små portfolio og præsenstations hjemmesider, til store kraftfulde, avancerede bruger og funktions systemer.
Hvis du alligevel er i tvivl om Joomla er det rette valg, så send os gerne en mail, ring eller send en besked og hør mere om Joomla hjemmeside pakke

Joomla er et CMS der kan håndtere både blog hjemmesider, virksomheds præsentationer, webshops, produkt fremvisning, firma overblik og meget mere. Med en Joomla hjemmeside løsning vil du selv kunne stå for opdatering, backup og vedligehold af din hjemmeside, og ellers kan du altid få os til det.

Køb et Joomla hjemmeside design i god dansk kvalitet

Vi leverer unikke og branche bestemte Joomla designs der passer til din virksomheds grafiske linje. Hvis du ikke har en linje, sætter vi os gerne ned med dig, og finder ud af hvordan den skal være.

Vi kan stå inde for vores designs, da det vi laver er god dansk kvalitet, og ikke lavet af upålidelig udenlandsk arbejdskraft som f.eks. Rusland, Indien eller Kina.

Køb en komplet responsiv Joomla hjemmesideløsning

Du køber gennemarbejdede responsive Joomla hjemmesider der er kompatible med de nyeste smartphones, iPhones og iPads.

Alle vores Joomla hjemmesider er optimeret til iPhone, iPad og smartphones, og er bygget i et responsivt framework, der sikre optimal visning på selv små skærme.

Vi opdaterer din Joomla hjemmeside og tager gerne en backup

Med vores Webpartner aftale kan du være helt sikker på at din hjemmeside er up-to-date, at der er taget backup, og at alle dine plugins er opdaterede. Webpartner aftalen er til den der hovedsagligt ikke selv vil stå for vedligehold af hjemmesidesystemet, eller den der godt selv vil stå for det meste, men har brug for til de teknikske detaljer. Selvom du ikke er interesseret i en Webpartner aftale, kan du selvfølgelig altid få hjælp til din WordPress pakke løsning. Køb en update, backup og  Webpartner løsning

Billig Joomla hjemmeside pakkeløsning? Vi tilpasser en template til dit behov

Køb YooTheme WordPress template opsætningVi bruger de bedste template designere på markedet. Hvis du er ude efter en billig WordPress hjemmeside, har du mulighed for at købe en perfekt tilpasset template fra de store udbydere, som f.eks. YooTheme, ArrowThemes, k2 og shape5. Det er ikke alle der har brug for en custom programmeret WordPress hjemmeside, og derfor giver vi dig mulighed for at spare på din WordPress template pakke løsning.

Gå direkte ind og   Køb en Joomla hjemmeside

KONTAKT OS

Har du brug for at snakke din ide ud, er du altid velkommen til at kontakte os. Så gennemgår vi gerne det tekniske og praktiske med dig.

En samtale uden forpligtelser.
Tlf. 26 25 54 71
info@hype-media.dk