Skip to main content

Kom i toppen af Google med vores effektive søgemaskine
optimering

Søgemaskineoptimering, også kendt som SEO, er optimering af en hjemmeside til større søgemaskiner så som f.eks. Google. En stor del af en hjemmesides trafik kommer ofte fra de store søgemaskiner heriblandt Google, Bing og Yahoo. Det er derfor vigtigt at optimere din hjemmeside til søgemaskinerne, så konkurrenten ikke ender med at tage alle de besøgende der søger deres næste køb på netop søgemaskinerne. Mange finder også inspiration og viden i blog indlæg.

Næsten 90% af al internet trafik bliver genereret af søgemaskiner og 6 ud af 10 af alle e-handels transaktioner. Derfor er det ikke blot vigtigt at få skabt besøgende til din hjemmeside, men besøgende med en interesse i de produkter og tjenesteydelser du leverer.

Vi analyserer din hjemmeside, og sammen finder frem til dine behov for SEO

For at kunne optimere din hjemmeside bedst muligt til de store søgemaskiner, er det vigtigt at finde ud af hvilke behov din hjemmeside har, for at få de rette besøgende til netop dit produkt. Sammen afdækker vi dine behov, og hvor du gerne vil bevæge dig hen med din hjemmeside. Vi analyserer din hjemmeside og vi finder i samarbejde ud af hvad vi kan gøre for at øge trafikken på din hjemmeside.

Analysen viser os hvilke af de mange områder vi skal optimere, og det er derfor svært at give en fast pris på en Søgemaskineoptimering.

Kontakt os   og få en vurdering af lige præcis din hjemmeside.

Køb SEO der får dig på side 1 – en løbende proces

Søgemaskinerne er under konstant udvikling, og det er derfor nødvendigt at tilpasse din hjemmeside til deres krav.
I midten af maj 2014, kom den seneste og fjerde opdatering af Googles søgemaskine, Panda. Opdateringen ned prioriterede sider med duplicate content, lidt eller intet indhold, og over optimerede tekster.

Din konkurrent sover ikke i sædet! – og det derfor vigtigt hele tiden at analysere hvilke punkter din hjemmeside kan optimeres på.
Ved hjælp af Google Analytics, kan vi finde ud af om vores optimeringer giver den ønskede effekt på din hjemmeside.

Optimering af tekster på hele din hjemmeside

Vi har egen tekstforfatter der kan optimere dine produkt beskrivelser, overskrifter og artikler. Det er vigtigt at dine tekster og beskrivelser på hjemmesiden er detaljerige og beskrivende, så søgemaskinerne kan finde ud af hvad din hjemmeside handler om, og dermed rangere den højere i søgeresultaterne.

Hvis du ikke vil vente på de til tider lidt langsommelige effekter af søgemaskineoptimering, så kan det også være en god ide at kigge på Google AdWords.

MÅLBARHED & KONVERTERING

Med analyseværktøjer kan vi måle om det er de rigtige besøgende du får på din hjemmeside. Der kan blandt andet føres statistik på om de besøgende konverterer til salg, kontakter jer og meget, meget mere.

DESIGN & UDVIKLING

Vi designer og udvikler din hjemmeside, med dine mål for tanke. Derfor får du en tilpasset side der opfylder dine behov; hvad end det er service, salg eller noget helt tredje

SØGEOPTIMERING

Søgemaskineoptimering er en af de mest kosteffektive løsninger, i forbindelse med online salg og konverteringer.

GOOGLE ADWORDS

Vi markedsfører din hjemmeside, og får besøgende der konverterer – Hvad end det er salg eller service.

COOKIE LOVGIVNING

Husk den nye Cookie lov-givning! Vi leverer opdaterede hjemmesider der lever op til de nye EU krav.

HOSTING

Vi har styr på det tekniske med din hjemmeside. Vi står for opdateringer og hosting, så du ikke skal tænke på noget.