Skip to main content

En Google AdWords opsætning kan skyde din hjemmeside igang

Google AdWords er kort fortalt “at købe sig til toppen” af Googles søgemaskine. Det kan være en god ide at bruge som startskud til f.eks. en  kampagne, da det kan tage længere tid at komme i toppen af de organiske søgeresultater.

Hvis du har planer om at din hjemmeside skal ligge i toppen af søgemaskinerne i en længere periode, og ikke blot er for en kampagne, vil jeg også foreslå at søgemaskineoptimere hjemmesiden. Du kan læse mere om søgemaskineoptimering her.

Forudbestem dit budget, så optimerer vi Google AdWords opsætning dertil

Der er oftest forudbestemt et budget for hvor meget der skal bruges på at ligge i toppen af Google, ved hjælp af Google AdWords. Det kan være en god ide på forhånd at bestemme hvor mange kr. man vil bruge pr. dag eller pr. måned, så man ikke overskrider sit budget. Hver klik på et AdWord link koster penge, og når budgettet så er opbrugt for den dag, vil man automatisk ryge ud af AdWords indtil næste dag.

Har du brug for at vi hjælper med at vurdere hvor meget du skal bruge på Google AdWords, er det også gerne noget vi hjælper med.

Du fortæller om dine ønsker og behov. Vi analyserer din hjemmeside eller webshop, hvor vi ved hjælp af AdWords, får besøgende til din hjemmeside der konverterer. Dette gør at vi konstant kan optimere din hjemmeside.

Kontakt os   og få en vurdering af lige præcis din hjemmeside.

Hype er Google Partner, hvilket er dit garantistempel for resultater

Som Google Partner har hype et dybdegående kendskab til alle Googles tjenester. Vi kan derfor tilbyde dig en total løsning, og tilbyde opsætning af de Google tjenester der passer dig bedst. Vi vejleder og hjælper dig gerne i den rigtige retning så dit budget til markedsføring ikke bliver spildt.

Køb AdWords og søgemaskineoptimering abonnement eller enkelt ydelse i Esbjerg

Hype Media er Google Partner og erfaren AdWords konsulent i Esbjerg, Ribe, Varde og omegn.

Vi er leverandør af SEO og AdWords til webshops, websites og blogs. Så skal du bruge hjælp til AdWords og få besøgende der konverterer til salg på din hjemmeside, så stik os en besked, for vi vil meget gerne hjælpe.

MÅLBARHED & KONVERTERING

Med analyseværktøjer kan vi måle om det er de rigtige besøgende du får på din hjemmeside. Der kan blandt andet føres statistik på om de besøgende konverterer til salg, kontakter jer og meget, meget mere.

DESIGN & UDVIKLING

Vi designer og udvikler din hjemmeside, med dine mål for tanke. Derfor får du en tilpasset side der opfylder dine behov; hvad end det er service, salg eller noget helt tredje

SØGEOPTIMERING

Søgemaskineoptimering er en af de mest kosteffektive løsninger, i forbindelse med online salg og konverteringer.

GOOGLE ADWORDS

Vi markedsfører din hjemmeside, og får besøgende der konverterer – Hvad end det er salg eller service.

COOKIE LOVGIVNING

Husk den nye Cookie lov-givning! Vi leverer opdaterede hjemmesider der lever op til de nye EU krav.

HOSTING

Vi har styr på det tekniske med din hjemmeside. Vi står for opdateringer og hosting, så du ikke skal tænke på noget.