Skip to main content

Køb en WordPress WooCommerce webshop

WooCommece der er webshop udvidelsen til WordPress kan klare de fleste opgaver inden for online nethandel. Der er udviklet mange hundrede udvidelser til WooCommerce, så det er let at bygge ud med digitale varer, speciel forsendelse, pakkeshop levering, booking systemer, medlemskaber, abonnementer og meget mere.

Køb en WooCommerce webshop til WordPress

Der er rigtig mange muligheder når du skal vælge system til din webshop. En af systemerne er WooCommerce der installeres på en WordPress hjemmeside. WooCommerce har alle muligheder for at blive en fremragende webshop. Der findes nemlig utallige plugins til både WordPress og WooCommerce, så man har stort set alle funktioner tilrådighed når man udvikler med WooCommerce. WordPress og WooCommerce er godt til alt lige fra en helt lille webshop med kun et enkelt eller et par produkter, til helt store webshops med flere tusinde produkter. Der findes dog også andre systemer der fungerer godt til større webshops, f.eks. Magento e-handelssystem.

VirtueMart webshop system til Joomla?

Selvom VirtueMart kan klare alle basis mulighederne indenfor standard webshop systemer, så er vi gået over til udelukkende at udvikle i WordPress’ WooCommerce. Derfor udvikler vi ikke længere på VirtueMart projekter. VirtueMart er et udbredt webshop system til Joomla, der har mange muligheder for udvidelser. VirtueMart er meget overskueligt, og kan styres af de fleste – vi underviser selvfølgelig også gerne i alle de systemer vi udvikler i.

MÅLBARHED & KONVERTERING

Med analyseværktøjer kan vi måle om det er de rigtige besøgende du får på din hjemmeside. Der kan blandt andet føres statistik på om de besøgende konverterer til salg, kontakter jer og meget, meget mere.

DESIGN & UDVIKLING

Vi designer og udvikler din hjemmeside, med dine mål for tanke. Derfor får du en tilpasset side der opfylder dine behov; hvad end det er service, salg eller noget helt tredje

SØGEOPTIMERING

Søgemaskineoptimering er en af de mest kosteffektive løsninger, i forbindelse med online salg og konverteringer.

GOOGLE ADWORDS

Vi markedsfører din hjemmeside, og får besøgende der konverterer – Hvad end det er salg eller service.

COOKIE LOVGIVNING

Husk den nye Cookie lov-givning! Vi leverer opdaterede hjemmesider der lever op til de nye EU krav.

HOSTING

Vi har styr på det tekniske med din hjemmeside. Vi står for opdateringer og hosting, så du ikke skal tænke på noget.