Skip to main content

KØB ET WORDPRESS WEBSITE

Vi udvikler hjemmesider i det brugervenlige hjemmeside system WordPress, der er kåret mest brugervenlige CMS i flere år.

KØB EN JOOMLA HJEMMESIDE

Joomla har alle muligheder, og der er ikke den hjemmeside vi ikke kan bruge Joomla CMS som løsning.

Køb en hjemmeside i et CMS system du let selv kan opdatere

Alle vores hjemmesider er baseret på et CMS system. Hvilket gør det let og overskueligt at opdatere, og vedligeholde din hjemmeside med tekster, produkter og billeder. Vi underviser dig selvfølgelig også i hvordan du bruger hjemmesiden. Vi hjælper dig igennem hele forløbet fra design til udvikling, og sørger for markedsføring og drift.

Er din hjemmeside professionel og værdig til at repræsentere din virksomhed?

Din hjemmeside er det moderne førstehåndsindtryk! Derfor er det vigtigt at den afspejler virksomheden og jeres ambitioner. Vi vil gerne hjælpe jer til at se mulighederne, og vise hvordan vi kan konvertere jeres besøgende til kunder.

Vi ved at vores løsninger skaber resultater, og det vil vi gerne vise jer. Dette gør vi ved hjælp af statistikker og konstante analyser på jeres webløsning.

Vi kan tilbyde “total service”: Vi står for jeres webløsning fra start til slut, og sørger for at jeres løsning er online og holdes opdateret.

En webpartner løsning. Månedlige updates, backups og rettelser

Vi holder din hjemmeside opdateret, backed up og korrekt. Vi retter alle dine fejl, sætter nyheder op, nye artikler og alt hvad i kunne få brug for i forbindelse med hjemmesiden.

Vi foretager månedlige opdateringer så dit system er up-to-date og du ikke risikerer at hjemmesiden går ned eller bliver hacked. Vi holder din hjemmeside backed up, så hvis den skulle være så uheldig at gå ned, kan vi gendanne tilbage til et tidligere punkt.

Vi opsætter også alle dine nyheder, sætter billeder ind, nye artikler, laver små rettelser, store rettelser – kort sagt sørger vi for at det hele spiller.

Få mere at vide om vores   Webpartner aftale

Køb dansk kvalitets hjemmeside design

Alle vores webdesign bliver gennemarbejdet, så de er optimeret til konvertering. Vi arbejder med design ud fra jeres virksomheds profil, og vi vil gerne udarbejde en grafisk profil til virksomheden, så grundstenene for markedsføring på alle platforme er lagt.

Inden påbegyndelse, udarbejder vi sammen et design brief, så vi har en ide om jeres ønsker, og så vores forventninger til jeres nye hjemmesides design stemmer overens. Du kan hente website design brief her.

Kontakt os gerne for at høre om vi kan leve op til dine forventningerne til dit næste projekt.

MÅLBARHED & KONVERTERING

Med analyseværktøjer kan vi måle om det er de rigtige besøgende du får på din hjemmeside. Der kan blandt andet føres statistik på om de besøgende konverterer til salg, kontakter jer og meget, meget mere.

DESIGN & UDVIKLING

Vi designer og udvikler din hjemmeside, med dine mål for tanke. Derfor får du en tilpasset side der opfylder dine behov; hvad end det er service, salg eller noget helt tredje

SØGEOPTIMERING

Søgemaskineoptimering er en af de mest kosteffektive løsninger, i forbindelse med online salg og konverteringer.

GOOGLE ADWORDS

Vi markedsfører din hjemmeside, og får besøgende der konverterer – Hvad end det er salg eller service.

COOKIE LOVGIVNING

Husk den nye Cookie lov-givning! Vi leverer opdaterede hjemmesider der lever op til de nye EU krav.

HOSTING

Vi har styr på det tekniske med din hjemmeside. Vi står for opdateringer og hosting, så du ikke skal tænke på noget.