Skip to main content

Billige carporte i kvalitetsbevidst og vedligeholdelsesfri materialer

– Sponsoreret indhold

Er du på udkig efter en vedligeholdelsesfri carport? Så led ej længere – jeg har nemlig hjulpet CarTop med deres website. Så jeg er sikker på at Peter derfra giver et godt tilbud på både carport og montage på tlf. 70 70 17 13.

Fritstående carport eller udbygning samt indbygget belysning

CarTop leverer både fritstående og udbyggede carporte i mange forskellige slags materialer. Der kan f.eks. bruges stål til carporten, sedumtag og trævægge. Der kan leveres WPC komposit brædder og isoleret isopanel, eller f.eks. galvaniserede hulplader. De kommer også gerne med forslag til hvordan belysningen i caporten kan være, der ofte belyses af LED spots. Det er indbygget belysning, LED-spots’ne er 24V og strømbesparende, som giver et behageligt lys. De sikrer lang levetid på både carport og belysning.

Det er oplagt og nemt at tilføje en fritstående carport – evt. med indbygget skur eller opbevaringsrum – på ældre huse, hvor carporten måske ikke er tænkt ind i huset i forvejen. Det giver et friskt og moderne pust med en ny carport.

Unikke og skræddersyede carport løsninger

Carportene produceret af CarTop er både produceret og designet i Danmark, så du er sikker på dansk gennemtestet kvalitet. Der er ingen standard løsninger og du kan få skræddersyet din carport lige som du vil have den. Der kan matches materialer fra huset, så carporten bliver en integreret del af dit hjem. Jeg ved at du kan ringe til CarTop og blive guidet i og få vejledning til præcis de valgmuligheder du har når du skal vælge hvordan caporten skal se ud.

Alle løsningerne er gennemtestet og afprøvet i både vind og vejr. Udover alle tests har de eksisterende CarTop carporte også holdt sig i det rigtige danske vejr, i både storme og nedbør.

Carport til boligforening, gård eller lejligheder

Mangler i seriecarporte til jeres parkeringsområde? Det kan være at i f.eks. har en boligforening, eller skal bruge seriecarporte til gården i jeres lejlighedskompleks. Så kan CarTop seriecarporte være en god ide. Der er nemlig hjælp at hente til at finde ud af præcis hvilke materialer og type der skal bruges. Der leveres komplet tilbud med carport og montage. Så der ikke er nogen uforudsete udgifter.