Demo

WordPress WooCommerce eller Joomla VirtueMart webshops

WooCommerce og VirtueMart kan f.eks. bruges, hvis man ikke ønsker en lille eller mellem størrelse webshop. De har begge alle basis funktioner en webshop burde have, og også en del til - men ønskes en mere tilpasset og specialiseret webshop, foreslår vi at du vælger en Magento webshop i stedet.

VirtueMart webshop system til Joomla?

Hvis Magento systemet bliver lidt for avanceret eller stort til dig, foreslår vi at du vælger VirtueMart i stedet, da det kan klare alle basis mulighederne indenfor standard webshop systemer. VirtueMart er et udbredt webshop system til Joomla, der har mange muligheder for udvidelser. VirtueMart er meget overskueligt, og kan styres af de fleste - vi underviser selvfølgelig også gerne i alle de systemer vi udvikler i.

Eller købe en WooCommerce webshop til WordPress?

Der er rigtig mange muligheder når du skal vælge system til din webshop. En af systemerne er WooCommerce der installeres på en WordPress hjemmeside. WooCommerce har alle basis muligheder for en webshop, og er et udemærket system til en lille eller mellemstor webshop, og der findes mange udvidelser og muligheder.