Demo

Køb en Magento webshop

Online Magento netbutik

Vi udivkler webshops i det populære open source system Magento der ejes af eBay. Magento er det mest avancerede webshopsystem på markedet. Tusindvis af udvidelser giver mulighed for at tilpasse systemet til dine krav og behov. Selvom Magento allerede bruges af op til 1 ud af 4 online netbutikker, er systemet stadig i en rivende udvikling.

Læs mere om Magento

Køb en webshop i et prisvindende CMS

Er det på tide at udvide med online salg? Øg dine resultater på bundlinjen med en webshop fra hype media.

Vi designer og udvikler din nye eller eksisterende webshop. Vi assisterer jer også med uddannelse, support og sparring til hvordan din netbutik bæres i den rigtige retning, så du bliver succesfuld i e-handels branchen.

Når vi designer og udvikler din webshop, hjælper vi dig også igang ved at opsætte produkter og varegrupper. Vi kan også fortælle dig hvordan du udnytter Facebook, Twitter, Google+ og Googles søgemaskines fulde potentiale, da du kan få rigtig meget gratis markedsføring.

Køb en webshop med spark i!

Vi leverer en webshop der giver resultater på bundlinjen. Hvis du har produkterne, så har vi ideerne og evnerne til at levere en netbutik der giver liv til din virksomhed.

Er du iværksætter, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil mere end gerne hjælpe dig igang, og fortælle hvad du skal gøre som det næste, og hvad du ikke skal gøre.

Vi udvikler selvfølgelig i responsivt design

Vi bruger de nyeste teknologier, og sørger for at din hjemmeside bliver vist perfekt på såvel desktop computere, bærbare computere, tablets og smartphones som iPhone og Android.

Målbarhed & konvertering

Med analyseværktøjer kan vi måle om det er de rigtige besøgende du får på din hjemmeside. Der kan blandt andet føres statistikker om de besøgende konverterer til salg, henvender sig til jer og meget, meget mere.

Design & udvikling

Vi designer og udvikler din hjemmeside, med dine mål for tanke. Derfor får du en tilpasset side der opfylder dine behov; hvad end det er service, salg eller noget helt tredje